zaterdag 1 februari 2014

Schaatsen in het Olympisch stadionBeste leden van ijsclub Spijkerboor

Aangezien er nog maar een heel kleine kans bestaat dat we deze winter op natuurijs kunnen schaatsen hebben we als bestuur besloten te proberen met leden die dat willen naar het Olympisch stadion te gaan.
We moeten de kaartjes van te voren bestellen en de prijzen daarvoor zijn niet gering. 10 € voor volwassenen en 7,50 € voor kinderen t/m 12 jaar.
We vragen U dan ook zich per e-mail op te geven bij Dick Beets met vermelding van hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen.
Voor zover ik het nu kan bekijken is de enige mogelijkheid die we nog hebben op vrijdag 21 februari van 19.30 u tot 22.00 u.
Des gewenst zouden we eerder naar huis kunnen gaan.
Het is de bedoeling dat de ijsclub de kosten gaat betalen en als de opgave niet al te zeer tegenvalt ook een bus te laten rijden vanaf Spijkerboor.
Vertrek Spijkerboor zou dan om 19.00 uur zijn.
Opgeven kan tot woensdagavond 5 februari a.s. 17.00 uur. Daarna ga ik proberen te boeken.
Het kan zijn dat tegen de tijd dat ik aan boeken toe ben de baan voor die tijd al volgeboekt is, in dat geval gaat het niet door.
Of het al dan niet door gaat laat ik in ieder geval via dezelfde weg weten als U dit bericht ontvangen hebt, d.w.z. via ons eigen e-mail bestand en via de blog van de Spijkerboorder gemeenschap.

Namens het bestuur van ijsclub Spijkerboor.
Dick Beets
tel: 075-6411670 (voor het geval u geen e-mail heeft)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten