dinsdag 25 april 2023

De Spijkerboorder toneelvereniging

 



Spijkerboor speelt  “Stelen, Liegen, Dreigen en Bedriegen”


De Spijkerboorder Toneelvereniging speelt dit jaar vijf eenakters rond het nogal dubieuze thema: Stelen, Liegen, Dreigen en Bedriegen. Daniek, Masja, Lous, Emmy, Willy, Wim, Daphne, Remco, Ester, Martijn, Marjon en Wouter nemen de rollen voor hun rekening. Het belooft weer een erg leuke voorstelling te worden, waarbij heel veel te lachen valt. En dat geldt natuurlijk ook voor de verloting en de borrel na afloop. 


Omdat ’t Heerenhuis helaas nog steeds gesloten is, zijn de voorstellingen in de grote schuur op het erf van de familie Jonges, Kanaaldijk 18 te Spijkerboor. 

Ze zijn op zaterdagavond 3 juni om 20.00 uur op zondagmiddag 4 juni om 14.00 uur.


Wanneer je hierbij wilt zijn, dan kun je kaarten van € 7,50 reserveren bij Nel Leegwater op 06-23018275. Reserveer snel, want op=op! Graag contant betalen als je bij Nel de gereserveerde kaarten komt ophalen (Starnmeerdijk 18 te Spijkerboor) of tijdens de uitvoering.


Voor kinderen is er een speciale avond. Alle kinderen uit de buurt (en eventueel hun begeleiding) mogen de generale repetitie op vrijdagavond 2 juni om 20.00 uur helemaal gratis en voor niks bijwonen. En dan is er na afloop natuurlijk ook nog een mooie verloting met lekker veel speelgoed.