donderdag 12 december 2013

Toneel in Spijkerboor

STV speelt “Leve de koning”

De Spijkerboorder Toneelvereniging speelt in ’t Heerenhuis de komedie “Leve de koning” door Carl Slotboom.Het verhaal speelt zich af op koningsdag. Alles wat enigszins bruikbaar is wordt door Sjef in zijn kraam uitgestald. Het is immers vrijmarkt en een mooie gelegenheid om van de rommel af te komen. Een onaangename bijkomstigheid is het bezoek van zijn schoonzuster en haar man. Zijn vrouw Truus vindt het allemaal erg gezellig, maar Sjef en hun zoon Boris zouden het liefst zien dat zij per ommegaande zouden opkrassen. En dan krijgen zij ook nog bezoek van een boerenfamilie die de vrijmarkt wel eens wil meemaken en een bijdehante moeder en dochter die hun spullen pal naast de kraam van Sjef willen verkopen. Allemaal mensen die Sjef liever kwijt dan rijk is.

Lous Uitentuis, Willy Groot, Martijn Jongens, Martine Uitentuis, Bob van Brussel, Mariët Hartog, Kim Dekker, Marry Rol, Bianca Ton en Wouter Duyvis staan dit jaar op de planken. Wim en Thijs Nieuwenhuizen verzorgen het licht en geluid. Annemarie Heerschop souffleert en de regie is in vertrouwde handen van Nel Stam-Koene.

Het belooft weer een erg leuke avond te worden, waarbij zoals gewoonlijk veel te lachen valt. En dat geldt natuurlijk ook voor de verloting en de borrel na afloop.

De uitvoeringen zijn op:
Zaterdag     1 februari
Vrijdag        7 februari
Zaterdag     8 februari
Vrijdag      14 februari
Zaterdag   15 februari

We beginnen om 20.00 uur. Wanneer je het leuk vindt om deze komedie te zien, dan kun je nu entreekaarten van € 7,50 reserveren bij Bob en Ellen. Het telefoonnummer van ’t Heerenhuis is 075-6411369.  Reserveer snel want op=op!

Voor kinderen hebben we een speciale avond. Alle kinderen uit de buurt (en eventueel hun begeleiding) mogen de generale repetitie op vrijdag 31 januari om 20.00 uur helmaal gratis bijwonen. Voor hen hebben we bovendien een mooie verloting (4 loten voor 1 euro) met veel speelgoed na afloop.

We wensen iedereen die komt kijken veel plezier toe!

 


De Spijkerboorder Toneelvereniging

Geen opmerkingen:

Een reactie posten