donderdag 21 april 2016

Rommelmarkt West-Graftdijk

49ste ROMMELMARKT  in WEST-GRAFTDIJK

zaterdag 7 mei 2015 van 9.30 – 13.00 uur

De jaarlijkse rommelmarkt van West-Graftdijk wordt gehouden op zaterdag 7 mei op het Graftdijkplein. De opbrengst is geheel ten bate van het onderhoud van de multifunctionele kerk in West-Graftdijk. Precies om 9.30 uur zal de markt worden geopend door onze dominee Niels Gillebaard.

De rommelmarkt wordt dit jaar niet op de 2e zaterdag in mei gehouden maar vanwege het Pinksterweekend op zaterdag 7 mei (een dag voor Moederdag).
Het wordt al de derde keer dat de boeken, kleding en lappen in het kerkgebouw worden verkocht, want deze extra ruimte bevalt bijzonder goed. Alles kan nu beter gesorteerd en uitgestald worden, wat de verkoop ten goede komt. Ook de weersomstandigheden zijn voor de boeken en kledingafdeling nu geen punt meer. Wel voor de ‘buitenmarkt’, maar goed of slecht weer, alle enthousiaste medewerkers zullen voor u klaar staan de gewenste spullen te verkopen, zoals: curiosa, schoenen, tassen, speelgoed, diggelen, meubels, keukenattributen, potten, planten, elektra, lampen, bedden, tv’s, platen, cd’s, computers en een diversiteit aan artikelen bij de oude handel naast de kerk.
En natuurlijk draaien we weer het Rad van Avontuur met onze Mr. Speaker Stefan.
Mocht u na al dat struinen over de markt, even willen uitrusten en de inwendige mens verzorgen, dan kan dat in de koffietent met koffie/thee en zelfgemaakte cake of taart! Daarnaast is er ook de patatkraam waar onze patatbakkers(sters) voortreffelijke frietjes en kroketten produceren: een echte aanrader!

Mis het niet: de rommelmarkt van West-Graftdijk op zaterdag 7 mei. 
Zegt het voort, zegt het voort !!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten