zondag 30 april 201750ste ROMMELMARKT in WEST-GRAFTDIJK

zaterdag 13 mei 2017 van 9.30 13.00 uur op het Graftdijkplein

U leest het goed: de 50ste rommelmarkt!! Een jubileumjaar. Dit is iets om heel erg trots op te zijn en de rommelmarkt zal dan ook om klokslag 9.30 uur muzikaal en feestelijk worden geopend.

De kinderen kunnen touwtje trekken bij een prachtige zelfgemaakte touwtje-trek-kast. 
Altijd prijs voor slechts € 0,50.
We hopen dat het een heerlijke zonnige dag zal worden, zodat alle prachtige en vele rommelmarktspullen weer van eigenaar kunnen wisselen, want al onze enthousiaste medewerkers zullen weer klaarstaan om u de gewenste spullen te verkopen, zoals: curiosa, schoenen, tassen, speelgoed, diggelen, meubels, keukenattributen, potten, planten, elektra, lampen, bedden, tv’s, platen, cd’s, computers en een diversiteit aan artikelen bij de oude handel naast de kerk.

En natuurlijk draaien we weer het Rad van Avontuur met onze Mr. Speaker Jan Prins. Mocht u na al dat struinen over de markt, even willen uitrusten en de inwendige mens verzorgen, dan kan dat in de koffietent met koffie/thee en zelfgemaakte cake of taart! 
Daarnaast is er ook de patatkraam waar onze patatbakkers voortreffelijke frietjes en kroketten produceren: een echte aanrader!
De opbrengst van de rommelmarkt is geheel ten bate van het onderhoud van de multifunctionele kerk in West-Graftdijk.

Mis het niet: de rommelmarkt van West-Graftdijk op zaterdag 13 mei. Zegt het voort, zegt het voort !! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten