maandag 31 juli 2017

De DijkDorpDagen gaan door!

Weliswaar in een afgeslankte versie, maar hopelijk net zo gezellig en sportief als voorgaande jaren!

Op zaterdag 5 augustus beginnen we met de kinderspelen. Deze starten om 10.30 uur in en rondom de kermistent. Bij mooi weer staat de glijbaan weer klaar, dus vergeet dan je zwembroek niet!

s Middags is er vanaf 15.30 tot 17.00 uur een kinderdisco, in de benedenbar van het Heerenhuis. Dit is voor kinderen tot 12 jaar, net als de kinderspelen.

Daarna is er zoals elk jaar weer de viswedstrijd rondom Spijkerboor. Vissers worden om 17.30 uur verwacht rondom het dorp en we hopen natuurlijk dat er veel gevangen gaat worden!

Vanaf 20.00 uur is het tijd voor een PUBQUIZ. Overgewaaid uit Engeland, wordt dit voor het eerst georganiseerd in Spijkerboor.

De pubquiz is een spel waarbij plezier, gezelligheid en hilariteit de boventoon voert. De pubquiz is zo samengesteld, dat deze geschikt is voor iedereen. Diverse onderwerpen kunnen voorbij komen tijdens de pubquiz, zoals algemene kennis, sport, muziek, fotoronde en televisie.

De pubquiz bestaat uit een aantal rondes. De pubquizmaster stelt elke ronde vragen en de verschillende teams van 4 personen (buren, familie, collega’s, vage bekenden, alles mag!) moeten de juiste antwoorden verzinnen. De quiz staat onder bezielende leiding van Bas Manshanden.

De teams hoeven zich niet van te voren aan te melden, gewoon aanschuiven en meedoen is het advies!

Daarna gaan natuurlijk de voetjes van de vloer, want de avond wordt muzikaal verzorgd door DJ TSN (alias Thijs Nieuwenhuijse)!Op zondag 6 augustus is er weer de Spijkerboorder Olympiade.

Voor deze strijd der titanen kunnen zich teams inschrijven van minimaal 6 personen, waarvan er minimaal 1 vrouw is.Geef je team zo snel mogelijk op, in ieder geval voor zaterdag 5 augustus, bij Ester Slooten: ceesslooten@hetnet.nl of 075-6413789. Dit om de organisatie zo soepel mogelijk te laten verlopen.’t Heerenhuis verzorgt vanaf 14.00 uur ons natje en ons droogje en om 16.00 uur komt That’s 4 you het eerste deuntje spelen om zo de DijksDorpsDagen spetterend af te sluiten.Hopelijk tot 5 en 6 augustus!

Het kermis comit├ęGeen opmerkingen:

Een reactie posten