donderdag 18 januari 2018

Spijkerboor speelt “Slip-gevaar”

De Spijkerboorder Toneelvereniging speelt in ’t Heerenhuis het toneelstuk “Slip-gevaar” van Johan Deckers

De klucht gaat over een fabrikant van dameslingerie die de wanhoop nabij is als zijn vrouw hem verlaat en zijn firma op de rand van een faillissement staat. Zijn beste vriend weet raad, maar daardoor zit hij in een mum van tijd opgescheept met een andere echtgenote, een geadopteerde zoon, een rijke tante en een gedreven belastinginspecteur. Als zijn eigen vrouw hun relatie wil redden, komt hij pas goed in de problemen en valt hij van de ene lastige situatie in de andere.

Martijn Jongens, Lous Uitentuis, Kim Dekker, Bob van Brussel, Wim Nieuwenhuizen, Mariët Hartog en Willy Groot staan op de planken en de regie is in vertrouwde handen van Nel Stam-Koene.

Het belooft weer een erg leuke avond te worden, waarbij veel te lachen valt. En dat geldt natuurlijk ook voor de verloting en de borrel na afloop. 

De uitvoeringen in ’t Heerenhuis van Spijkerboor zijn op:
Zaterdag     3 februari
Vrijdag        9 februari
Zaterdag   10 februari
Vrijdag      16 februari 
Zaterdag   17 februari

We beginnen om 20.00 uur. Wanneer deze klucht wilt zien, dan kun je nu entreekaarten van € 7,50 reserveren bij Bob en Ellen. Het telefoonnummer van ’t Heerenhuis is 075-6411369.  Reserveer snel want op=op!

Voor kinderen hebben we een speciale avond. Alle kinderen uit de buurt (en eventueel hun begeleiding) mogen de generale repetitie op vrijdag 2 februari om 20.00 uur helmaal gratis en voor niks bijwonen. Voor hen hebben we bovendien na afloop een mooie verloting (4 loten voor 1 euro) met lekker veel speelgoed.

Op zaterdag 24 februari spelen we het toneelstuk voor de Zonnebloem in Westbeemster.

We wensen iedereen die komt kijken een paniekvrije avond toe!

De Spijkerboorder Toneelvereniging 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten