donderdag 26 april 2018

51STE ROMMELMARKT in WEST-GRAFTDIJKop zaterdag 12 mei 2018 van 9.30 – 13.00 uur

De traditionele en gezellige rommelmarkt van West-Graftdijk wordt gehouden op zaterdag 12  mei op het Graftdijkplein. De opbrengst is geheel ten bate van het onderhoud van de multifunctionele kerk van West-Graftdijk. Precies om 9.30 uur zal de markt worden geopend en kunt u op jacht gaan naar koopjes. In de kerk zijn de boeken, kleding, lappen en handwerken en op de buitenmarkt vindt u de curiosa, schoenen en tassen,  speelgoed, diggelen,  keukenattributen, potten en planten, kleine meubels, rest / oude handel, elektra en lampen, computer en muziek. Er is voor elk wat wils!
Natuurlijk is er ook het Rad van Avontuur, wat deze keer onder de bezielende leiding staat van Jan Prins, sinds Koningsdag in De Rijp wereldberoemd in heel Nederland!
Tevens is er een verloting met als hoofdprijs een diner bon bij café-restaurant Oudejans ter waarde van € 50,--. En wilt u na al dat struinen over de markt even uitrusten en de inwendige mens verzorgen, dan kan dat in de koffietent met koffie/thee en zelfgemaakte cake of taart! Daarnaast is er ook de patatkraam waar voortreffelijke frietjes en kroketten worden gebakken: een echte aanrader!

Graag tot ziens op zaterdag 12 mei!
Het rommelmarktcomité van West-Graftdijk.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten