woensdag 23 december 2015

De Spijkerboorder Toneelvereniging

Spijkerboor speelt de wereldpremière van “Achterburen”

De Spijkerboorder Toneelvereniging speelt dit jaar in ’t Heerenhuis de komedie “Achterburen”. Wouter Duyvis heeft het toneelstuk enige maanden geleden geschreven en het wordt nu voor het eerst gespeeld door STV. Een wereldpremière dus.

Het verhaal gaat over Antoinette en Frits de Jager die samen met hun zoon Peter in een keurige Venix-wijk wonen. Het huis van hun achterburen staat al enige tijd te koop en de buren halen opgelucht adem wanneer het huis eindelijk verkocht is. Daarvan zal de buurt weer opknappen.
Maar als blijkt dat de asociale Harry, Chantal, Desi en Lisa Kraaiepoot de nieuwe buren zijn, is het al gauw met de rust gedaan. Als dan ook nog hun goede huisvriend Mario op komt dagen, weet iedereen: het wordt nooit meer zoals het was.

Lous Uitentuis, Mariët Hartog, Martijn Jongens, Willy Groot, Bob van Brussel, Martine Uitentuis, Kim Dekker en Wim Nieuwenhuizen staan op de planken. Wouter Duyvis verzorgt het licht en geluid, Annemarie Heerschop souffleert 
en de regie is in vertrouwde handen van Nel Stam-Koene.

Het zal weer een erg leuke avond te worden, waarbij veel te lachen valt. En dat geldt natuurlijk ook voor de verloting en de borrel na afloop.

De uitvoeringen zijn op:
Zaterdag   30 januari
Vrijdag        5 februari
Zaterdag     6 februari
Vrijdag      12 februari
Zaterdag   13 februari

We beginnen om 20.00 uur. Wanneer je het leuk vindt om deze komedie te zien, dan kun je nu entreekaarten van € 7,50 reserveren bij Bob en Ellen. Het telefoonnummer van ’t Heerenhuis is 075-6411369.  Reserveer snel want op=op!

Voor de kinderen hebben we een speciale avond. Alle kinderen uit de buurt (en eventueel hun begeleiding) mogen de generale repetitie op vrijdag 29 januari om 20.00 uur helmaal gratis bijwonen. Voor hen hebben we bovendien een mooie verloting (4 loten voor 1 euro) met veel speelgoed na afloop.

Op donderdag 18 februari spelen we het toneelstuk in de Mieuwijdt en op zaterdag 27 februari voor de Zonnebloem in West-Beemster.

We wensen iedereen die komt kijken heel veel plezier toe!

 


De Spijkerboorder ToneelverenigingGeen opmerkingen:

Een reactie posten