woensdag 2 november 2016

Win €4.000 voor een goed idee!

                                                               Win €4.000 voor een goed idee!


Heb je een goed idee voor jouw wijk, buurt of dorp?
Dan is het nu tijd om dat idee op te schrijven en mee te doen aan de wedstrijd voor het beste idee voor een bewonersinitiatief. Want de 10 beste ideeën winnen maximaal €4.000,- per plan om ze uit te voeren. Alle initiatieven zijn welkom voor deze wedstrijd, of het nu grote zijn of kleine. Als klap op de vuurpijl mag de uiteindelijke winnaar de kaasbel luiden op de kaasmarkt in Alkmaar.

De wedstrijd
Tot en met 10 november kunnen alle inwoners van Alkmaar een plan of idee voor een bewonersinitiatief indienen door het sturen van een beschrijving van het initiatief naar bewonersinitiatief@alkmaar.nl.
Op de Dag van het Bewonersinitiatief wordt de 10 finalisten bekend gemaakt, die elk maximaal € 4.000,- krijgen om het plan uit te voeren. Daarna kan je stemmen op je favoriet.

Wethouder Victor Kloos roept iedereen met een goed idee op om mee te doen: https://youtu.be/ck0l9a85Iyk. Deel dit filmpje!

Dag van het bewonersinitiatief
Op 19 november 2016 11:00 - 16.00 uur wordt de Dag van het Bewonersinitiatief georganiseerd in de Vest. Naast het volgen van workshops en meer informatie over de mogelijkheden, kan iedere bezoeker stemmen op zijn of haar favoriet van de 10 finalisten.
Aan het eind van de dag wordt de winnaar van de wedstrijd voor het beste bewonersinitiatief bekend gemaakt.

Doe mee, deel het met uw buren en kennissen, deel het nieuws op internet en…. hopelijk zien we u op 19 november op de Dag van het Bewonersinitiatief!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten