dinsdag 28 april 2015

ROMMELMARKT in WEST-GRAFTDIJK
48ste ROMMELMARKT  in WEST-GRAFTDIJK

zaterdag 9 mei 2015 van 9.30 – 13.00 uur

De jaarlijkse rommelmarkt van West-Graftdijk wordt gehouden op zaterdag 9 mei op het Graftdijkplein. De opbrengst is geheel ten bate van het onderhoud van de multifunctionele kerk in West-Graftdijk. Precies om 9.30 uur zal de markt worden geopend door onze dominee Niels Gillebaard  !

Vorig jaar hebben we voor het eerst de kleding en boeken IN de kerk verkocht. Dit bleek een doorslaand succes! Er is meer ruimte om alles te sorteren en uit te stallen, wat voor zowel de verkopers als voor de klanten erg plezierig is. Doordat de kleding en boeken naar binnen zijn verhuisd, was er meer ruimte op de ‘buitenmarkt’ voor de andere kramen, zoals: curiosa, schoenen en tassen,  speelgoed, diggel,  meubels, keukenattributen, de potten- & plantenhoek, elektra, bedden, tv-computers, platen en oude handel.

Natuurlijk draait onze Mr. Speaker Prins weer aan het Rad van Avontuur, zodat u voor een habbekrats mooie prijzen kunt winnen. Wilt u, na al dat struinen over de markt, even uitrusten en de inwendige mens verzorgen, dan kan dat in de koffietent met koffie/thee en zelfgemaakte cake of taart! Daarnaast is er ook de patatkraam waar onze patatbakkers(sters) voortreffelijke frietjes en kroketten produceren: een echte aanrader!

Zaterdag 9 mei:  Zegt het voort, zegt het voort !!Geen opmerkingen:

Een reactie posten