zondag 13 april 2014

47ste ROMMELMARKT in WEST-GRAFTDIJK


zaterdag 10 mei 2014 van 9.30 13.00 uur

De traditionele en gezelligste rommelmarkt van Noord-Holland wordt gehouden op zaterdag 10 mei in West-Graftdijk. De opbrengst is geheel ten bate van het onderhoud van de multifunctionele kerk in West-Graftdijk. Precies om 9.30 uur zal de markt worden geopend door onze nieuwe dominee Niels Gillebaard!

We zijn gewend om de rommelmarkt op het Graftdijkplein en langs de kerk te houden, maar dit jaar gaan we voor het eerst ook IN DE KERK verkopen. Binnen zullen de boeken en kleding worden verkocht. Hier is voldoende ruimte om alles goed uit te stallen, wat de verkoop zal bevorderen. Zo krijgen we op de buitenmarkt meer ruimte voor curiosa, schoenen en tassen, speelgoed, diggel, keukenattributen en de potten- & plantenhoek.

Natuurlijk is er ook weer het Rad van Avontuur waar u voor een habbekrats mooie prijzen kunt winnen. En wilt u, na al dat struinen over de markt, even uitrusten en de inwendige mens verzorgen, dan kan dat in de koffietent met koffie/thee en zelfgemaakte cake of taart! Daarnaast is er ook de patatkraam waar onze patatbakkers(sters) voortreffelijke frietjes en kroketten produceren: een echte aanrader!

Ophalen rommelmarktspullen
Mocht u nog knappe spullen hebben voor de rommelmarkt, dan kunt u het bij ons brengen òf we kunnen het bij u ophalen, alleen als u binnen een straal van 5 km van West-Graftdijk woont. We nemen alleen geen groot meubilair of zwaar witgoed mee.
page1image13016
Neem voor een afspraak contact op met: Joost Leegwater Eddy de Rooij
Peter v.d. Heuvel
Prijsjes voor het Rad van Avontuur

Wilt u nog prijsjes beschikbaar stellen voor het Rad van Avontuur, dan kunt u dat afgeven bij: Ans Oud, ’t Haventje aan de Zuiderstraat, West-Graftdijk
Maartje van den Heuvel, Zuiderstraat 47, West-Graftdijk Trijnie de Rooij, Oostgraftdijk 46, Oost-Graftdijk
Namens het rommelmarktcomité: Trijnie de Rooij Geen opmerkingen:

Een reactie posten