vrijdag 26 december 2014

Spijkerboorder toneel vereniging speelt “Een gast teveel"


De Spijkerboorder Toneelvereniging speelt in ’t Heerenhuis de komische thriller “Een gast teveel” van Ton Davids.

In dit toneelstuk runnen Anneke en Sjors Hulsman een wat alternatief hotel. Riooljournalist en cynicus Gerard Hals is een van de gasten en hij gaat een artikel schrijven over de kwaliteit van het hotel. Hij blijkt een irritant persoon te zijn en van het artikel valt het ergste te vrezen. Dat zou voor het hotel rampzalige gevolgen kunnen hebben. Geheel onverwacht vindt er een afschuwelijk misdrijf plaats. Commissaris Vredenhof wordt ingeschakeld en Sjors helpt hem een handje.

Martijn Jongens, Ester Slooten, Bob van Brussel, Bianca Ton, Willy Groot, Lous Uitentuis, Kim Dekker, Wouter Duyvis en Wim Nieuwenhuizen staan dit jaar op de planken. Niek Slagter verzorgt het licht en geluid. Annemarie Heerschop souffleert en de regie is in vertrouwde handen van Nel Stam-Koene.

Het belooft weer een erg leuke avond te worden, waarbij zoals gewoonlijk veel te lachen valt. En dat geldt natuurlijk ook voor de verloting en de borrel na afloop.           De uitvoeringen zijn op:

Zaterdag   31 januari
Vrijdag        6 februari
Zaterdag     7 februari
Vrijdag      13 februari
Zaterdag   14 februari


We beginnen om 20.00 uur
Wanneer je het leuk vindt om deze komische thriller te zien, dan kun je nu entreekaarten van € 7,50 reserveren bij Bob en Ellen. 
Het telefoonnummer van ’t Heerenhuis is 075-6411369.  
Reserveer snel want op=op!

Voor kinderen hebben we een speciale avond. Alle kinderen uit de buurt (en eventueel hun begeleiding) mogen de generale repetitie op vrijdag 30 januari om 20.00 uur helmaal gratis bijwonen. Voor hen hebben we bovendien een mooie verloting (4 loten voor 1 euro) met veel speelgoed na afloop.

Op donderdag 19 februari spelen we het toneelstuk in de Mieuwijdt en op zaterdag 21 februari voor de Zonnebloem in West-Beemster.

We wensen iedereen die komt kijken veel plezier toe!

 


De Spijkerboorder Toneelvereniging