maandag 7 januari 2013

Spijkerboorder Toneel Vereniging


STV speelt “Man in de aanbieding”

De Spijkerboorder Toneelvereniging speelt binnenkort in ’t Heerenhuis de komedie “Man in de aanbieding” door Jos Schepers

Karel Wessels is gepensioneerd en heeft goed geboerd in zijn leven. Hij woont samen met zijn vrouw, zoon en schoondochter in een luxe villawijk.
Hij is nog steeds dezelfde goedhartige man maar zijn vrouw Fiona is bezeten geraakt van het geld en de luxe. Ook is ze er van overtuigd dat schoondochter Roos alleen maar voor het geld met zoon Sjaak is getrouwd. Dan verschijnt Nico. Hij is de nieuwe vrijgezelle tuin- en klusjesman en kennis van Ida de huishoudster. Maar al gauw wordt duidelijk dat hij niet is zoals hij zich voordoet. Diana, de extravagante buurvrouw, ziet hem helemaal zitten! Een telefoontje van een dame uit Singapore zorgt dan plotseling voor de nodige spanning en commotie, met een contactadvertentie tot gevolg. Als de goedgebekte Betty daarop reageert, is de chaos compleet. Ook Iris, een door Roos ingehuurde advocate, die met een snood plan op de proppen komt, doet haar duit in het zakje...

Lous Uitentuis, Willy Groot, Martijn Jongens, Bianca Ton, Bob van Brussel, Mariët Hartog, Marry Rol en Annemarie Heerschop staan dit jaar op de planken. Bert Strengholt verzorgt het licht en geluid. Wim Nieuwenhuizen souffleert en de regie is in vertrouwde handen van Nel Stam-Koene.

Het belooft weer een erg leuke avond te worden, waarbij veel te lachen valt. En dat geldt natuurlijk ook voor de verloting en de borrel na afloop.

De opvoeringen zijn op:
Zaterdag 26 januari
Vrijdag      1 februari
Zaterdag   2 februari
Vrijdag      8 februari
Zaterdag   9 februari
We beginnen om 20.00 uur. Wanneer je het leuk vindt om deze komedie te zien, dan kun je nu entreekaarten van € 7,50 reserveren bij Bob en Ellen. Het telefoonnummer van ’t Heerenhuis is 075-6411369.      Op=op!

Kinderen en eventueel hun begeleiders mogen de generale repetitie op vrijdag 25 januari om 20.00 uur gratis bijwonen.

We wensen iedereen die komt kijken veel plezier!

 

De Spijkerboorder Toneelvereniging


Geen opmerkingen:

Een reactie posten